Lunch

Lunchen met croissant deeg

Voor de lunch heb ik vandaag een blikje croissant deeg gebruikt. Dit kun je in de supermarkt kopen, rol je op en bak je af in de oven. Normaal gesproken vul ik ze altijd met ham en kaas , maar ik had ook nog wat chorizo en cheddar liggen, dus dat heb ik ook gebruikt.

Het is heel simpel, je kunt het ook niet echt een recept noemen, maar het is erg lekker. Je zou dit ook heel goed als hapje kunnen maken voor een verjaardag, koud smaakt het ook goed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Benodigdheden:

  • Croissant deeg
  • Chorizo
  • Cheddar
  • Ham
  • Kaas

Bereidingswijze:

Haal het croissant deeg uit het blik en rol dit uit op je werkplek.
Ik heb twee verschillende soorten croissantjes gemaakt, bij de ene heb ik chorizo en cheddar gebruikt en bij de andere ham en kaas.
Je vult de croissantjes met je ingrediënten en rolt ze op.

Ik bak de croissantjes op 180 graden voor ongeveer 10 a 15 min. Ik kijk tussendoor wel, wanneer ik ze wat te bleek vind laat ik ze nog wat langer in de oven.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eetsmakelijk!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *