Bakken

Witte chocolade met karamel

Zin in iets ongezonds en heel iets lekkers! Maak dan deze chocolade brokken met karamel en mini marshmallows! Zo slecht maar erg lekker!

chocolade met caramel

Benodigdheden:

  • 400 gram witte chocolade
  • blikje gecondenseerde melk
  • handje pinda’s
  • handje mini marshmallows
  • snoep pareltjes

chocolade

Bereidingswijze:

  1. Kook het blikje gecondenseerde melk 3 tot 4 uur, zorg dat het blikje onder water blijft staan. Laat het goed afkoelen voor je er mee gaat werken.
  2. Smelt 200 gram witte chocolade. Bekleed de vorm met bakpapier, verdeel hier de gesmolten chocolade over. Strooi wat mini marshmallows over de chocolade.
    Zet de vorm met chocolade minimaal 20 minuten in de diepvries.
  3. Roer de karamel die je hebt gemaakt van de gecondenseerde melk. Roer hier een handje pinda’s door. Verdeel dit mengsel over de witte chocolade.
    Zet de vorm minimaal 20 minuten in de diepvries.
  4. Smelt de overgebleven 200 gram witte chocolade. Verdeel dit over de karamel en strooi hier pinda’s, mini marshmallows en snoep pareltjes over.
    Zet de vorm in de koelkast en laat alles hard worden.
  5. Snijd de chocolade met karamel in grote brokken, dit hoeft niet netjes!

Eetsmakelijk!

Wanneer je dit recept namaakt, zou ik het leuk vinden om een foto te zien! Je kunt mij taggen op instagram @aniekskitchen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *