Kaasvlinders

Op zoek naar een gemakkelijk hapje voor bij de borrel of op een verjaardagsfeestje? Maak dan deze kaasvlinders. Ze zijn super lekker en erg makkelijk om te maken! Het staat natuurlijk ook veel leuker op tafel in vergelijking met die kant en klare kaasvlinders. 

Benodigdheden:

  • 1 rol vers bladerdeeg
  • 100 gram geraspte kaas
  • 1 losgeklopt ei
  • zeezout

Bereidingswijze:

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
  2. Rol het verse bladerdeeg uit en verdeel de geraspte kaas over.
  3. Rol het bladerdeeg van de buitenkanten naar binnen.
  4. Snijd het bladerdeeg in kleine stukjes en leg deze op een bakpapier beklede bakvorm.
  5. Smeer de kaasvlinders in met los-geklopt ei. Strooi wat zeezout over de kaasvlinders.
  6. Bak de kaasvlinders in ongeveer 10 tot 15 minuten goudbruin en gaar.

Eetsmakelijk!

Geef een reactie