Spaghetti met pesto, serranoham, pijnboompitten en Parmezaanse kaas

Eigenlijk zegt de titel al genoeg! Spaghetti met pesto, serranoham, pijnboompitten en Parmezaanse kaas. Misschien is deze pasta samen met spaghetti aglio olio wel de lekkerste pasta ooit!
Wie weet is dat ook de reden dat dit gerecht vorige week twee keer bij mij op tafel stond 😉 Zo ontzettend gemakkelijk om te maken en het smaakt zo ontzettend lekker. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder. 

Benodigdheden:

Voor 2 personen

  • 200 gram spaghetti
  • 200 gram verse pesto (je kunt ook een bakje verse pesto bij de Lidl kopen)
  • 30 gram pijnboompitten
  • serranoham naar smaak
  • Parmezaanse kaas naar smaak

Bereidingswijze:

  1. Bereid de spaghetti volgens de verpakking.
  2. Bak ondertussen in een vetvrije koekenpan de pijnboompitten goudbruin, let goed op dat het niet verbrand!
  3. Giet de spaghetti af en voeg de pesto toe, meng de pesto goed door de spaghetti.
  4. Verdeel de spaghetti over de borden, rasp Parmezaanse kaas naar smaak over de spaghetti. Verdeel de plakjes serranoham en de pijnboompitten over het eten.

En dat was het alweer! Binnen 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel.

Eetsmakelijk!

Geef een reactie